Welkom bij danscentrum Dokman

Over ons

Danscentrum Dokman is al meer dan 25 jaar een begrip in Assen, in Drenthe en Noord Nederland. Over de jaren heen is de dansschool uitgegroeid tot een plek waarin meerdere dansstijlen samenkomen. Naast de professionele manier van lesgeven, vinden we het ook belangrijk dat de cursisten een gezellige en gemoedelijke sfeer ervaren.
Kortom, dansles bij Danscentrum Dokman is meer dan dansen alleen.......

Stijldansen, Salsa, Argentijnse-Tango en Merenque zijn momenteel de stijlen die bij ons gegeven worden. Ook kan voor 'Power Yoga' en 'Pilates' bij ons terecht! Voor elke dansvorm hebben wij een professionele leraar in huis die een specialist is in zijn vakgebied.

Wij verzorgen danslessen op elk niveau. Zowel de beginnende dansers, als de vergevorderde dansers kunnen bij ons terecht. Ook maken wij een verdeling in leeftijdsgroepen. Daardoor kunnen we nog beter inspelen op de wensen van de cursist. Geen danspartner? Ook daar bemiddelen wij geheel vrijblijvend in.

Ook biedt Danscentrum Dokman voor de (ballroom)wedstrijddanser voldoende mogelijkheden om te kunnen ontwikkelen. In het menu danssport vind je allerlei informatie betreffende deze mogelijkheden.

Alle medewerkers wensen je veel plezier bij het zoeken naar een danscursus. Mochten er vragen zijn dan kan je altijd contact met ons opnemen!

Dansavonden

27
nov
Dans/oefen avond van 21:00-23:00 Reserveren verplicht!!

04
dec
Latin Night van 21.00 tot 24.00 uur. Reserveren verplicht!!

11
dec
Dans/oefen avond van 21:00-23:00 Reserveren verplicht!!

18
dec
Kerstbal

08
jan
Nieuwjaarsbal